Απολύτως καμία. Αυτό περί νοθείας με ζάχαρη (ζαχάρωμα το λέει ο πολύς κόσμος) είναι ένας μύθος. Ολα τα ανθόμελα κρυσταλλώνουν. Κάποια σε χρόνο εβδομάδων και άλλα όπως το θυμαρίσιο αργούν μέχρι και 18 μήνες. Τα δασόμελα πρακτικά δεν κρυσταλλώνουν ποτέ. Η επανασύσταση του κρυσταλλωμένου μελιού γίνεται σε μπεν μαρί σε χαμηλή θερμοκρασία για αρκετή ώρα και μετά το μέλι είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Πηγή ethnos.gr

Latest From The Blog

Honey sak.

 Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του μελιού

Honey sak.

Θεραπευτικές  ιδιότητες του μελιού

Honey sak.

  Μέλι ο «χρυσός» του θησαυρού της διατροφής

Honey sak.

Συγκριτικά ποιό μέλι είναι το καλύτερο

Honey Sak Tips

 Τι σχέση έχει το κρυστάλλωμα του μελιού με την ποιότητά του; .Διαβάστε περισσότερα εδώ!

2008-08-10

Ποια μέλια θεωρείτε ότι είναι καλύτερης ποιότητας για θεραπευτικούς σκοπούς; .Διαβάστε περισσότερα εδώ!

2014-08-11

Τι συμβαίνει με τη νοθεία του μελιού; .Διαβάστε περισσότερα εδώ!

2008-08-06

 Ελιξήριο ζωής ο βασιλικός πολτός .Διαβάστε περισσότερα εδώ!

2008-08-06

Τι πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε πρόσβαση σε καλής ποιότητας μέλι; .Διαβάστε περισσότερα εδώ!

2008-08-10

Disclaimer